Zadnja sprememba: 1. 1. 2021

Dostava in prevzem

Kupec je dolžan posredovati veljaven elektronski naslov (email) in druge zahtevane podatke, saj je le in samo tako možna uspešna komunikacija in prevzem kupljenih izdelkov. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

Dostava poteka preko ponudnika Pošta Slovenije d. o. o.. Osebni prevzem je možen v poslovni enoti podjetja na naslovu Zaloška Gorica 12, 3301 Petrovče med delovnim časom.

Poštnina za produkte, ki jih je še možno pošiljati preko pošte kot paket in so do 30 kg, je poštnina enotna 4,50 eur. Morebitni drugi stroški, ki lahko nastanejo pri spremembi/ah dostave za katero se kupec dogovarja neposredno z dostavno službo, niso zajeti v ceni pošiljanja.

Blago, naročeno na spletni strani, vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času po oddaji naročila.  Plačila, ki jih prejmemo ob delavnikih (od ponedeljka do petka) do 14. ure, bomo na navedeni naslov poslali še isti dan (v kolikor je izdelek pri nas na zalogi). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Dostava poteka samo na področju Slovenije, ponavadi že naslednji dan, vendar najkasneje v 10 dneh od odpreme blaga. Dostavni uslužbenec vas bo po vsej verjetnosti s pošiljko iskal doma v dopoldanskem času, v primeru, da vas ne bo doma, boste pošiljko lahko prevzeli na najbližji pošti. Pridržujemo si pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk.

Za večje produkte nad 30 kg je možna dostava s tovornimi vozili preko naših transportnih podjetij. Na željo kupca lahko uredimo prevoz in sporočimo ceno. Poskrbimo za nalaganje pri nas na tovorno vozilo. Kupec je dolžan urediti razgladanje na njihovi lokaciji.

Možen pa je tudi osebni prevzem ali da kupec sam uredi prevoz s tovornim vozilom. Pri prevzemu v vsakem primeru zagotavljamo nakladanje in ustrezno embaliranje na paletah.

Pred prevzemom večjih naprav se s kupcem dogovorimo za prvi zagon naprave pri nas. Vključeno je tudi izobraževanje o pravili uporabi naprave.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.