Kako se je začelo?

Začetek podjetja Rehar sega v leto 1990, ko je ustanovitelj, Rudolf Rehar, kupil prvo stružnico in začel proizvodnjo medeninastih vitražnih palic v domači garaži. Kmalu se mu je pridružila žena, Dušanka Rehar, in tako pripomogla k odprtju obrtne dejavnosti. Leta 1994 smo zgradili prvo delavnico v velikosti 250 m2. Program dela se je razširil na vedno več medeninastih izdelkov, s katerimi smo opremljali različne prostore. Zaradi širitve programa in nakupa nove strojne opreme je prišla potreba po povečanju delavnice, zato smo leta 2001 dogradili še prizidek in povečali poslovne prostore na 600 m2. V letu2006 je podjetje spremenilo svoj status iz s. p. v d. o. o.. Trend se je skozi leta prevesil predvsem v izdelke iz inoxa: ograje, stopnišča, karnise, podnožja ter ostale opreme po naročilu. Čez leta smo postali prepoznavni po iznajdljivosti in reševanju še tako zahtevnih izzivov svojih strank.

Pretekla leta so nam prinesla številne poslovne izzive in možnosti za razvoj novih produktov.

Podjetje Rehar

Razvoj novih programov

Novo tisočletje je prineslo nov zagon za raziskovanje na področju odsesavanja in čiščenja zraka, ki je najprej izhajal iz lastnih potreb. V svoji lakirni liniji s prašno barvo smo želeli zaposlenim omogočiti čim bolj prijazne delovne pogoje. Raziskovanje odsesavanja prašnih delcev iz zraka je privedlo do novih produktov. Odsesovalni sistemi, industrijski sesalci in ostali produkti se ponašajo z inovativnimi tehnologijami in uspešno rešuje izzive podjetij ter izboljšujejo čistočo zraka. Na trgu smo tako že 30 let, a še vedno v prihodnost gledamo z velikimi cilji in neprestano raziskujemo nove tehnologije. Leta 2020 se je podjetju pridružila še hči Vesna Rehar, ki ji je kakovost in zadovoljstvo strank izjemno pomembna, kar je tudi velika motivacija za nadaljnje uspešno delo in možnost širitve na tuje trge.

V svoji stroki smo se razvili v prepoznavno in specializirano podjetje v svoji regiji. Trajnostni razvoj je postala ključna strategija našega podjetja. Z našimi produkti želimo širiti mrežo družbeno odgovornih podjetji.

Čist zrak za boljše zdravje in okolje.

Podatki o podjetju

Kovinopasarstvo Rehar d. o. o.
Zaloška Gorica 12
SI-3301 Petrovče
Slovenija

T: +386 (0)3 710 20 20
M: +386 (0)70/401-802
E: info@rehar.com

ID za DDV: SI 12402010
Matična št.: 2161745000

Kovinopasarstvo Rehar skozi leta